Woonhuis H

 

Voor onze vaste opdrachtgever waar wij in het verleden al meerdere verbouwing voor hebben getekend, hebben wij dit bijzondere project ontworpen waarbij een kelder in de voortuin van een bestaande onderkelderde woning wordt gerealiseerd. Voor de aansluiting met de bestaande split-level kelder hebben we een deel van de grond onder de bestaande kelder van glasinjectie moeten voorzien om inkalven te voorkomen. De kelder is voorzien van beloopbare lichtstraten rondom een daktuin. Dit zorgt voor veel daglicht in de kelder.

 

Project: 2008 - 2020

 

Locatie: Waalwijk

 

Vloeroppervlak: uitbreiding kelder 145 m2

 

Aannemer: De Wit Drunen

Woonhuis H Woonhuis H Woonhuis H Woonhuis H Woonhuis H Woonhuis H Woonhuis H Woonhuis H Woonhuis H Woonhuis H Woonhuis H Woonhuis H Woonhuis H Woonhuis H