Lineage / H&S Coldstores

In Beneden-Leeuwen hebben we bij een bestaand bedrijf 12.000 m2 vriescellen bijgebouwd. De nieuwbouw is de koppeling tussen 2 bestaande gebouwen. De algemene corridors zijn opgebouwd uit een betonnen skelet met hoogwaardige brandwanden, dit ter voorkoming dat bij een eventuele brand het gehele pand verloren gaat.

De vriescellen zijn voorzien van verrijdbare stellingen, de positie van de stalen vakwerkspanten zijn dusdanig bepaald dat deze tussen de stelling invallen en er geen palletplaatsen verloren gaan.

Het project is gebouwd met het LEED certificaat, dit is de amerikaanse variant van Breeam. LEED is een certificaat voor ‘groene’ gebouwen wat betekend dat er milieuvriendelijk gebouwd wordt met milieuvriendelijke materialen en materialen die hergebruikt kunnen worden. Het certificaat is gebaseerd op de levenscyclus van het gebouw. Van ontwerp tot oplevering, gebruik en onderhoud.

Hierdoor zijn wij vanaf de eerste bouwplannen tot nog na de oplevering bij dit process betrokken, dit gehele process heeft daardoor ruim 2,5 jaar geduurd.

Opdrachtgever: 

Project: 

Locatie: 

Vloeroppervlak:

Aannemer: 

Installatietechniek: 

 

Lineage / H&S Coldstores Lineage / H&S Coldstores Lineage / H&S Coldstores Lineage / H&S Coldstores Lineage / H&S Coldstores Lineage / H&S Coldstores