Restyling Castelijn & Beerens

Het bedrijfsgebouw van Castelijn & Beerens heeft een prominente locatie langs rijksweg A59. Voor het bedrijf in luxe lederwaren hebben we een restyling van het bedrijfsgebouw ontworpen. De naar de rijksweg gekeerde gevel hebben we optisch een groter voorkomen gegeven. Deze nieuwe gevel doet tevens dienst als zonwering voor de nieuwe entree in de zuid-georiënteerde gevel. Het ontwerp is een vertaling van de kernwaarden van de producten en materialen die het bedrijf produceert in de uitstraling van het gebouw. Er is uitsluitend gewerkt met ruwe materialen die alleen een subtiele veredeling hebben ondergaan. Zowel het champagnekleurig geanodiseerde aluminium raster en de licht gestaalde betonpanelen combineren de ruwheid van metaal en beton met de verfijnde glans van het anodiseren en stralen: chic maar ook robuust.

Opdrachtgever: Castelijn & Beerens

Project: 2015-

Locatie: Waalwijk

Vloeroppervlak: 1250m2

Restyling Castelijn & Beerens Restyling Castelijn & Beerens Restyling Castelijn & Beerens