Verbouwing IGS Gebo Jagema

Langs één van de toegangswegen van Eindhoven werken we aan een uitbreiding van de bedrijfsruimte voor IGS Gebo Jagema. Dit hightech bedrijf ontwikkelt matrijzen voor hightech industrie. De geplande uitbreiding bestaat uit een nieuwe faciliteit voor validatie van de producten. De uitbreiding wordt gekenmerkt door een grote minimalistische gedetailleerde glazen gevel voor daglichttoetreding. In deze gevel is het beeldmerk van IGS samengesmolten met zonwering en gekleurde LED-verlichting. De gevel borduurt voort op de structuur van de bestaande gevel door een herinterpretatie van horizontale belijning op de gevel.

Opdrachtgever: IGS Gebo Jagema

Project: 2016-

Locatie: Eindhoven

Vloeroppervlak: 1000m2

Aannemer: Aannemersbedrijf Jongen Venlo

Verbouwing IGS Gebo Jagema Verbouwing IGS Gebo Jagema Verbouwing IGS Gebo Jagema Verbouwing IGS Gebo Jagema