Bureau

Architectenbureau Goedehuizen heeft een flexibele en klantgerichte opstelling. De samenstelling van het bureau en de partners waarmee we samenwerken zijn gericht op maatwerk gebouwen voor elk type opdrachtgever. Nieuwbouw of renovatie voor elke omvang en elk budget. Wij weten uw verwachtingen altijd te overtreffen. 

Onze projecten lopen uiteen van alle type woningen, openbare/ -bedrijfsgebouwen tot interieurprojecten. Verder zijn we gespecialiseerd in het geheel op maat ontwerpen van gebouwen in complexe ruimtelijke, logistieke of maatschappelijke context. We zijn als geen ander in staat om de uitgangspunten van onze opdrachtgever te vertalen in eigentijdse architectuur waarbij functionaliteit, esthetiek, budget en proces in balans zijn. Sinds 2017 voeren we de naam Goedehuizen, voorheen waren we bekend als Architectenbureau Peter van Galen. In die hoedanigheid hebben we sinds de jaren 80 honderden projecten in binnen- en buitenland tot een goed resultaat gebracht.

 

BIM

Kern van onze dienstverlening is een geheel digitale werkwijze waarin het zogenaamde Building Information Model een centrale rol speelt. Hierin verzamelen we alle projectgegevens, maken we tekeningen en presenteren we onze ontwerpen. Door inzet van deze systematiek sluiten onze traditionele tekeningen naadloos aan op 3D presentaties en zelfs op virtual reality toepassingen. Communicatie met opdrachtgevers, adviseurs, aannemers, overheden is volledig gestroomlijnd en komt samen bij ons als spil in het proces.

 

Team

Roy Akkermans

Roy Akkermans

Architect, eigenaar

Jeroen Bekkers

Jeroen Bekkers

Ontwerper, BIM Modelleur

Olga Boezer

Olga Boezer

Administratieve ondersteuning

Peter van Galen

Peter van Galen

Ontwerper, oprichter

Ronnie van der Geer

Ronnie van der Geer

Architect, Projectleider

Bauke Groothuis

Bauke Groothuis

Office Manager

Jefry van der Hammen

Jefry van der Hammen

BIM Modelleur

Benri Hoevenaars

Berni Hoevenaars

Projectleider, BIM Modelleur

Hendrik Raamstijn

Hendrik Raamstijn

Ontwerper, BIM Modelleur

Hayati Şen

Hayati Şen

Architect, BIM Manager

Maikel Snels

Maikel Snels

Projectleider, BIM Modelleur

Robbie de Vaan

Robbie de Vaan

Financiële administratie